24/05 2019
 

Bonus Möbler - live med SiteDirect GO Commerce

 
 
Bonus Möbler har funnits i över 25 år i Östersund och ingår i möbelkedjan Svenska Hem som en av mer än 30 fristående butiker över hela Sverige. Sortimentet består av kvalitetsmöbler av gedigna varumärken som Jensen, Linie Design, String och Swedese och bland kunderna finns både privatpersoner och företag. Nu är Bonus Möbler live med SiteDirect GO Commerce! 
 

Lösningen baserar sig på senaste version av SiteDirect GO Commerce Pro med helt nytt användargränssnitt och Headless Commerce som har levererats tillsammans med vår partner Bizkit. 

- Vi har bland annat saknat en bra filtrering och att fritt kunna placera och styra bilder och texter i vår e-handelsplattform. Vi ville också ha en säkrare drift med snabbare laddningstider och betallösningen Ecster Pay med kortbetalning, faktura och delbetalning. Med SiteDirect GO får vi allt detta, säger Magnus Hjalmarsson på Bonus Möbler.

Se mer på www.bonusmobler.se

Bonus Möblers e-handel är en GO Commerce Pro med härliga tilläggsfunktioner:

  • Möbelkonfigurator - som gör att slutkunderna kan välja mellan olika färger, tyg eller andra variationer och kombinationer direkt på nätet.
  • Kundunika prislistor
  • Kraftfull kampanjmotor
  • Snygg responsiv design som har anpassats efter Bonus Möblers skisser och önskemål
  • Snabbkassa med EcsterPay