19/02 2020
 

Dynamo rustar för tillväxt genom VD-rekrytering

 
 
Combined Excellence-bolaget Dynamo Consulting AB anställer Linda Fondén som VD som ett led i sin fortsatta satsning på spetskompetens, partnerskap och rådgivning inom mobila lösningar. Linda tillträder på VD-posten den 1:a mars.
 

Combined Excellence-bolaget Dynamo Consulting AB anställer Linda Fondén som VD som ett led i sin fortsatta satsning på spetskompetens, partnerskap och rådgivning inom mobila lösningar. Linda tillträder på VD-posten den 1:a mars. Linda har lång erfarenhet från ledande befattningar inom försäljning av digitala tjänster. Hon kommer senast från roller som Chief Growth Officer på Egain och Sales Director på Trintech.

Nuvarande VD i Dynamo Jörgen Eng kommer i samband med detta fortsätta i bolaget som digital strateg.

"Dynamo har byggt ett urstarkt team med ett högt anseende inom apputveckling och mobila lösningar. Detta vill vi fortsätta med och nu även växa och stärka vår förmåga att bygga partnerskap med fler och större organisationer i hela Skandinavien. Med Linda som VD så ser vi att vi får rätt balans av försäljningserfarenhet, ledarskap och entreprenörskap” säger Christer Ljungberg, ordförande Dynamo Consulting AB.

"Att få möjligheten att leda ett av Sveriges främsta företag inom mobila lösningar känns både roligt, spännande och utmanande. Med Dynamos erkända kompetens vet jag att vi är rustade för att hjälpa till med den oundvikliga omstöpningen av digitala lösningar till mobil form som påverkar så gott som alla branscher just nu. Vi känner oss redo att ta oss an utmaningen hos både befintliga och nya kunder”, säger Linda Fondén.

Dynamo Consulting AB är ett ledande svenskt konsultföretag inom utveckling av mobila lösningar. Bolaget har ett speciellt fokus på utveckling av appar för iOS och Android, där man var bland de första aktörerna på den svenska marknaden.

Combined Excellence AB är en koncern för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. Vi fokuserar på synergier genom samarbete och växer organiskt samt via förvärv.
Koncernen, med sina nischbolag Elvenite, Netgain, CloudPro, Ninetech, Viewbase, Dynamo, Two, Smartsourcing, inTechrity, Sitedirect och Smiling Workplaces omsätter ca 480 Mkr med en snabb tillväxttakt. Läs mer på www.combinedexcellence.com