18/08 2020
 

Elvenite fortsätter växa, rekryterar ny CFO

 
 
Elvenite, en del av Combined Excellence fortsätter sin tillväxtresa. Senaste förstärkningen är Mattias Ahlstedt som tillträder som Chief Financial Officer (CFO) i bolaget i oktober 2020. Mattias har 20 års erfarenhet inom revision och konsultbranschen varav 10 år mot kunder inom livsmedelsbranschen. Mattias kommer senast från rollen som redovisningskonsult och affärsrådgivare på Granth Thornton.
 

- Jag har varit nyfiken på Elvenite och imponerats av dess framfart de senaste åren. Jag ser fram emot utmaningen i rollen som CFO och vill bidra med min erfarenhet som ledare inom konsultbranschen, breda kompetens inom redovisning och rapportering samt min branschkunskap inom livsmedel. Det skall bli grymt kul och inspirerande att få vara en del av den fortsatta resan med Elvenite, säger Mattias Ahlstedt. 

Rekryteringen är ett led i Elvenites tillväxtplan, där målet är att dubbla omsättningen och antal anställda på tre år.

- Vi är mycket glada att Mattias Ahlstedt valt att ta sig an rollen som CFO hos oss på Elvenite. Vi befinner oss i en expansiv fas av bolaget och Mattias kommer med sin djupa kompetens inom koncernredovisning, konsultbranschen och livsmedelsindustrin tillföra värdefulla insikter och kunskaper till vår fortsatta tillväxtresa, säger Mathias Dyberg, VD i Elvenite.

- Mattias är den drivna, förtroendeingivande och målfokuserade person vi eftersökt för att fortsätta skapa förändring och tillväxt. Genom sina tidigare uppdrag har han skapat sig en bred kunskap och erfarenhet som Elvenite och våra kunder kommer ha stor nytta av, säger Therese Gawor, rekryteringsspecialist i Elvenite.

Mattias Ahlstedt tillträder som CFO och tar plats i Elvenite ledningsgrupp den 12e Oktober 2020.