10/04 2019
 

Headless commerce, nytt användargränssnitt & snabbare e-handelsplattform i SiteDirect version 7

 
 
SiteDirect e-handelsplattform kommer nu i en ny stor uppdatering. I utvecklingen av version 7 har fokus legat på användarupplevelse och enkelhet. Några av nyheterna är ett helt nytt användargränssnitt, stöd för headless commerce och färdiga paket för olika branscher.
 

– Version 7 av plattformen stödjer headless commerce med api:er som ger stor frihet att integrera med andra system och bygga på med funktioner och upplevelser, säger Daniel Teglander, VD på SiteDirect. Vi har även jobbat med att förbättra prestandan i plattformen och tar ett stort steg framåt när det gäller användarupplevelsen för våra kunder med ett nytt användargränssnitt som gör det roligare att jobba i systemet varje dag.

I SiteDirect version 7 finns flera färdiga paket för olika branscher, b2b och b2c som gör det enkelt att snabbt komma igång med e-handel.

– Tillsammans med vårt nyligen lanserade marketplace som innehåller både paketerade lösningar och plugins som gör att man enkelt kan bygga på med nya funktioner ger det våra kunder de bästa förutsättningarna att bygga långsiktig e-handel. Den nya versionen av plattformen innehåller också flera förbättringar och justeringar som vi har gjort efter feedback från våra kunder och partners, avslutar Daniel Teglander.

Läs mer: https://www.sitedirect.se/plattform/om-plattformen-version-7

 

Bifogade filer