20/03 2019
 

Ninetech byggde Sverige bästa sajt 2019 - skistar.com

 
 
Skistar.com, byggd av Ninetech, har vunnit ännu en utmärkelse. På IDG:s ansedda Topp 100-gala utsågs Skistar.com till bästa sajt 2019 alla kategorier. SkiStar och Ninetech har samarbetat framgångsrikt kring digitalisering sedan 2007. Alltid med kundupplevelsen i fokus.
 

- SkiStar har haft digitalisering som en av sina viktigaste konkurrensfördelar under hela 2000-talet. Man var långt före branschen i övrigt att fokusera fullt ut på det digitala ur ett strategiskt perspektiv. Den kulturen och framåtandan finns i högsta grad kvar än i dag, vilket förstaplatsen på IDG:s Topp 100-tävling är ett kvitto på, säger Jonas Aronsson, marknadschef på Ninetech som varit digital partner till SkiStar sedan 2007.

Framgångsrikt arbetssätt
För Nordeuropas största aktör inom alpin turism har ambitionen alltid varit att skapa branschledande kundupplevelser. Det kräver lyhördhet och förmåga att omsätta idéer till handling. Något som Ninetech kan vittna om.

- Det är en förmån att arbeta med SkiStar som lyssnar på sina kunder och har modet att snabbt provtrycka nya idéer. Vi har hittat ett arbetssätt som bygger på stort förtroende och en ambition att arbeta som ett team, även om vi leverantör och SkiStar är beställare, säger Jonas Aronsson.

Nära samarbete sedan 2007
Det faktum att Ninetech och SkiStar har arbetat i över tolv år vittnar om att snabbrörlig digitalisering också handlar om kontinuitet och långsiktighet. 

- Jag tror att vår förmåga att samarbeta och dela erfarenheter år efter år är en viktig pusselbit i SkiStars digitala framgångar. Vi ser många bolag som har som kultur att byta ut sina leverantörer varannat år. Jag tror att alla vinner på en större långsiktighet, avslutar Jonas Aronsson.

Ninetech har sitt säte i Karlstad och ingår i digitaliseringskoncernen Combined Excellence AB som sysselsätter över 300 digitala experter.

 

Bifogade filer