05/04 2019
 

Nu satsar CloudPro på Azure Stack

 
 
Säker molnlagring inom Sveriges gränser genom Hosted Azure Stack – tillsammans med CloudPros dokumenterade förmåga att skapa kundnöjdhet när det kommer till IT-drift.
 

Genom Hosted Azure Stack finns alla möjligheter till hela det publika Azures intressanta tjänsteutbud. Med tillägget att all kapacitet och data lagras lokalt i Sverige av CloudPro. Geografiska begränsningar som tidigare hindrat vissa verksamheter från att satsa på molnlösningar försvinner samtidigt som stora möjligheter öppnar sig.

– För många verksamheter har fördelarna med molntjänster inte kunnat utnyttjas till fullo. Detta eftersom det inte sällan finns krav på att spara data och applikationer lokalt. Genom att satsa på Azure Stack kan vi nu erbjuda våra kunder, både nya och befintliga, alla dessa fördelar. Samtidigt kan de känna sig trygga i att allting lagras lokalt i ett av våra moderna datacenter med hög säkerhet, säger Rikard Olsson, VD, CloudPro.

Lång erfarenhet av Azure
CloudPro har en lång erfarenhet av att jobba i Azure och eftersom gränssnittet är detsamma i Azure Stack kan kompetensen tillämpas även där. Det möjliggör även att applikationer och tjänster utan problem kan flyttas mellan lösningarna.

Genom Hybridmolnlösningen Azure Stack kan CloudPro erbjuda marknadsledande tjänster med en hög grad av self-service, kontroll och enkel integration med utvecklingsmiljöer.

Viktig investering
– För oss är det här en strategiskt viktig investering eftersom vi strävar efter att vara ledande i Sverige när det kommer till drift och infrastruktur. Inte minst när det kommer till kundnöjdhet där vi år efter år har uppvisat toppresultat i Radars stora undersökning, säger Rikard Olsson.

Läs mer

 

Bifogade filer