Vill du växa med oss?

Ta del av det stora företagets fördelar, men behåll det lilla företagets flexibilitet – bli en del av Combined Excellence-koncernen.

 
 
 
 
 

Vårt erbjudande för ditt företag

 
Bli en del av ett större team med expertkompetens inom digitalisering
 
Coaching för att hitta bolagets rätta nisch och spetsa ert erbjudande
 
Möjligheter till samverkan på koncernens hela kundbas
 
 
Som vårt namn antyder så tror vi på samverkande spjutspetsbolag. Starka bolag med tydligt entreprenörskap och expertpositionering inom sina respektive nischer, men med samverkan som ger muskler hos det stora bolaget. Vi växer enskilt och vi växer tillsammans för att skapa värde för kund, kollegor och ägare. Tillsammans blir vi starkare och vi letar hela tiden efter nya och starka entreprenörer och bolag.
 
Inom koncernen arbetar vi aktivt med våra bolag. Vi hjälper dig att utveckla din verksamhet med aktiv coaching, via styrelsearbete och gemensamma forum för marknad och säljsamarbeten. Du får tillgång till kollegial samverkan med experter inom fler andra områden inom hela koncernen. Vi hjälps också åt med rekrytering och med utveckling av våra talanger. 
 
Vill du veta mer om vad det skulle innebära för just ditt bolag? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.
 
 
 

We grow together.

 
1000

KUNDER

 
450

KOLLEGOR

 
12

ORTER

 
 
 
 
 

RIKARD BOSTRÖM

Entreprenör, Smartsourcing
”Att kunna arbeta i en platt organisation med nära till beslut ger styrka och attraktionskraft i många delar. Det ger också möjlighet att snabbt kunna förändra sitt erbjudande i takt med marknadens förändring. Att få behålla det tillsammans med styrkan i en större koncern är ett lyft och ett vinnande koncept. Det var avgörande för oss.”