Karriär

 

Här hittar du lediga jobb i koncernen.

 
 
 
 
 

Jobba i Combined Excellence-koncernen

 
Combined Excellence-koncernen växer och vi kan erbjuda spännande karriärmöjligheter – här hittar du lediga tjänster:
 

Lediga tjänster i koncernen

Filterval
Two fortsätter få nya spännande uppdrag från våra kunder och behöver därför stärka Jeeves-teamet ytterligare. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av Jeeves, som brinner för att bygga goda relationer till våra kunder och att hjälpa dem att bli framgångsrika. På Two värderar vi långsiktiga relationer med våra kunder, vilket genomsyrar vårt dagliga arbete. Vi har en rolig och prestigelös arbetsmiljö, och generösa förmåner. Låter det intressant? Läs mer på länken! Välkommen med din ansökan och CV!
Two
Företag:
Two
Placeringsort:
Göteborg
Sista ansökningsdatum:
2019-07-31
I rollen kommer du arbeta brett inom redovisning med tonvikt på bokslut och rapportering. Du supportar våra kunder i redovisningsfrågor, är med och utvecklar rutiner och processer. Du är även delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor.
Brighter Admin
Företag:
Brighter Admin
Placeringsort:
Karlstad
Sista ansökningsdatum:
Löpande
Till vårt bolag Brighter admin AB söker vi nu en affärsdriven VD med placering i Karlstad. Brighter admin är en bolagisering av koncernens shared service-verksamhet och har idag 6 medarbetare. Bolaget har som ambition att bli fullt affärsdrivande och ledande leverantör av moderna och högt automatiserade tjänster inom administrativa områden som redovisning, ekonomi, personal, myndighetsrapportering etc.
Brighter Admin
Företag:
Brighter Admin
Placeringsort:
Karlstad
Sista ansökningsdatum:
Löpande
 
 

Vi digitaliserar framtidens vinnare.