Våra varumärken

 

Här kan du läsa om de varumärken som ingår i koncernen, vad de erbjuder och inom vilken nisch de excellerar.

 
 
 
 
 

Combined Excellence-koncernen

 
 

Nethouse

Nethouse, en lönsam relation
 
Nethouse arbetar med kvalificerade konsulttjänster och åtaganden inom våra tjänsteområden Beslutsstöd och affärsutveckling, Ledning & strategi, Kundunika verksamhetssystem samt IT-infrastruktur & drift. Vi hjälper våra kunder att sätta IT i rätt kontext för att vidareutveckla verksamheten, underlätta tillväxt och öka kundvärdet.
Fokus: Nethouse affärsidé är att identifiera, möjliggöra och förverkliga informationsteknikens affärsmässiga möjligheter.
Några kunder: Securitas, Spelinspektionen (spelpaus), Epiroc
 
 
 
 
 

Elvenite

ERP- och analysexperter med passion för effektivitet, nyfikenhet och omtanke
 
Elvenite är världsledande tjänsteleverantör till livsmedelsindustrin med spetskompetens inom ERP och Business Intelligence. Företaget hjälper sina kunder med effektivisering av kärnprocesser och arbetsflöden bl a med hjälp av ERP-systemet Infor M3 och olika typer av analys- och datalagerlösningar från Qlik och Microsoft. Affärsområdet Managed Services erbjuder moderna drifts- och förvaltningstjänster samt applikationssupport på verksamhetskritiska affärssystemlösningar.
Fokus: Kvalificerade konsulttjänster inom ERP och analys samt helhetsåtaganden avseende förvaltning och support av Infor M3 och datalagerlösningar.
Några kunder: Kavli, Skånemejerier, Lantmännen, Marine Harvest, Coop Värmland, Elkem, Atlas Copco
 
 
 
 
 

Netgain

Netgain digitaliserar er verksamhet.
 
Netgain hjälper företag att på kort tid digitalisera sin verksamhet genom att automatisera och effektivisera manuella flöden och processer för snabbt resultat och ökad lönsamhet. Netgain arbetar dagligen med service automation på välkända plattformar från ServiceNow och CA Technologies och är ledande på området i Sverige.
Fokus: Automation av rutiner och processer.
Några kunder: Telia, Sandvik, Region Skåne, Landstinget i Värmland
 
 
 
 
 

Ninetech

Tekniskt kunnande, kreativ höjd och affärsmannaskap.
 
Ninetech erbjuder en unik kombination av kreativitet, tekniskt kunnande och nyskapande affärstänk. Digital innovation och transformation när de är som bäst. Ninetech har flertalet prisbelönta lösningar och branschdanande kundprojekt på meritförteckningen.
Fokus: Vi hjälper våra kunder med verksamhetsutveckling genom digital tjänsteutveckling.
Några kunder: Skistar, Elon Group, OBOS, Viking Line, Sveriges Radio
 
 
 
 

Dynamo

Mobila upplevelser i världsklass
 
Dynamo är appveteranerna som har levererat native-appar för både iOS och Android till sina kunder sedan 2009. Idag jobbar vi allt oftare med helhetslösningar kring mobila upplevelser. Därför har vi kompletterat vår starka kärna av nativeutvecklare med fullstack- och backendutvecklare, UX-/UI-designers och tjänstedesigners. Vårt erbjudande är flexibelt. Vi kan leverera projektteam som jobbar från Dynamos kontor, men också konsulthjälp från duktiga utvecklare som sitter på plats hos kunden.
Fokus: Utveckling av mobila kundupplevelser. Nativeutveckling för iOS och Android. UX/UI-design för mobila upplevelser. Google Design Sprints.
Några kunder: Oriflame, NK, NCC, If, FitnessCollection 
 
 
 
 
 

CloudPro

IT-drift och support som säkrar dina framtida affärer.
 
CloudPro erbjuder effektiva och moderna IT-infrastrukturlösningar för teknik och informationssäkerhet.
Hjälper företag och organisationer att utnyttja kostnadsfördelarna och effektiviteten i hybrida molntjänster skapar en brygga mellan det privata och publika molnet på ett säkert, affärsorienterat och användarvänligt sätt.
Erfaren Gedigen kompetens och etablerade rutiner baserade på standarder och bestpractice ger trygghet och möjlighet för CloudPros kunder att fokusera på sin kärnverksamhet, med stabil förvaltning och drift av affärskritiska lösningar.
Fokus: Transformation till moln och hybridlösningar med automatiserade rutiner, effektiva och säkra förvaltningsmodeller.
Några kunder: Synsam, AnVa Industries, EasyFairs, Grant Thornton
 
 
 
 
 
 

ViewBase

Paketerat beslutsstöd för er unika verksamhet
 

Vi erbjuder företag och organisationer i Norden marknadens bästa och branschunika lösningar för Business Discovery. Vi hjälper våra kunder att följa upp viktiga nyckeltal över tid, mot uppsatta mål och mot budget genom unika visualiseringar, prognoser och korrekta analyser ner i minsta detalj.  Våra kunder sparar tid, får en större förståelse för sin verksamhet och kan därigenom fatta bättre beslut.

Fokus: Paketerade BI-lösningar för e-handel, energibolag och restaurangkedjor.

Några kunder: H&M, Footway, Royal Design, Karlstads Elnät, Oxelö Energi, Burger King, O'Learys 

 
 
 
 
 

SiteDirect

Webb- och e-handelslösningar som öppnar dörren för tillväxt.
 
SiteDirect levererar en digital försäljningsplattform både för det medelstora och det stora bolaget. Företaget har ett antal av de största e-handelsaktörerna i Sverige på sin kundlista. Fokus ligger på nya innovativa lösningar för framtidens aktörer. SiteDirect är ett kraftfullt alternativ både inom B2B och B2C med sin plattform och sina branschlösningar.
Fokus: Intuitiva kundupplevelser och framtidens handel.
Några kunder: Bagaren och Kocken, Rapunzel, Länna möbler, D&Company
 
 
 
 
 

Two

Two empower your business
 
Two är experter på beslutsstöd och moderna affärslösningar med affärssystemet Jeeves ERP och BI-plattformen Microsoft Power BI. Med långsiktiga partnerskap som grundsten och med många års erfarenhet inom handel och tillverkande industri, hjälper man sina kunder att effektivisera sina verksamheter.
Fokus: Automation av processer, systemintegration och transformation till molnbaserade lösningar.
Några kunder: Elon, Skånska Byggvaror, Pictura, Lekanggruppen, Morakniv
 
 
 
 
 

Smartsourcing

Experter på automatisering av IT-processer.
 
Smartsourcing är experter på automatisering av IT-processer. Vi hjälper våra kunder att automatisera återkommande arbetsuppgifter inom en organisations IT-verksamhet och erbjuda dem som självbetjäningstjänster i en beställningsportal.
Fokus: Självbetjäning, Beställningsautomation, Identitets- och livscykelhantering
Några kunder: Vänersborgs kommun, Sandvik, Partille kommun, Region Skåne, Halmstads kommun
 
 
 
 

Smiling Workplaces

Experter inom intranät och digitala arbetsplatslösningar
 
Vi är SharePoint- och Office365-experter inom intranät och digitala arbetsplatslösningar på Microsoft-teknik. Med paketerade och skräddarsydda lösningar driver vi digitaliseringen av arbetsplatsen framåt, med fokus på att leverera värde för din verksamhet.
Fokus: Paketerade och skräddarsydda lösningar inom intranät och digitala arbetsplatslösningar
Några kunder: Sveriges Radio, Swedish Space Corporation, Knightec, Bergqvist Skor, Barilla
 
 
 
 
 
 

Vi digitaliserar framtidens vinnare.